Wat kan InfoPath 2010 voor mij betekenen – Deel 1

De meest recente versie van InfoPath, InfoPath 2010, is alweer een tijd geleden gelanceerd. Ik heb alleen het gevoel dat nog veel mensen en bedrijven niet de kracht van InfoPath weten. In een aantal artikelen wil ik de volgende voordelen bespreken:

1. De eenvoudige wijze van publiceren van formulieren
2. Het ophalen van informatie uit SharePoint lijsten
3. Het creëren van nieuwe SharePoint lijsten
4. De integratie met SharePoint webservices
5. Het werken met regels en opmaak
6. Het InfoPath webonderdeel
7. SharePoint Online 2010

Deze voordelen zal ik bespreken aan de hand van tekst en schermvoorbeelden. Ik heb alleen een Engelse versie van InfoPath maar ik verwacht dat geen impact heeft op de kern van het verhaal. Deze lijst zal in een willekeurige volgorde worden gepresenteerd.

 

avatar
Jasper Oosterveldhttp://www.jasperoosterveld.com
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Related Articles

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stay Connected

6,065FollowersFollow
5,933FollowersFollow

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Latest Articles