Tuesday, January 25, 2022

SPCNL Windows 8 Desktop app

Must read

avatar
Jasper Oosterveldhttp://www.jasperoosterveld.com
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

SPCNL is nu ook beschikbaar voor Windows 8 Desktop! Download de SPCNL app om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen op SharePoint gebied. Je kunt de meest recente artikelen lezen of een specifieke categorie kiezen.

spcnl_wit

Danny Burlage en Frans van Rijn hebben hard gewerkt om deze eerste release mogelijk te maken. SPCNL bedankt Danny en Frans voor de inzet! Klik hier om de Marketplace site te openen of zoek de SPCNL app via de Windows 8 zoekfunctie.

More articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest articles