Een update van de SPCNL Windows 8 app is beschikbaar in de Windows Store! Met dank aan onze top developer Frans van Rijn zijn een tweetal nieuwe features beschikbaar.

w8 logo

De eerste feature ondersteunt het lezen van berichten indien je offline bent. Erg gaaf! De tweede feature is nog cooler! Je kunt nu berichten delen:

SPCNLApp13

 

Het delen is alleen mogelijk indien je apps hebt geïnstalleerd zoals Twitter. Indien je tips of aanmerkingen hebt voor de app schroom dan niet om een bericht achter te laten.

Veel plezier!

Previous articleMigreren naar SharePoint 2013
Next articleSave site as template issue na migratie SharePoint 2010 naar SharePoint 2013
avatar
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

2 COMMENTS

  1. Ha Jasper,

    Mijn mobiel is niet geschikt voor windows 8, maar heeft WP7.8. Is daar ook een app voor beschikbaar?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.