Met trots presenteren wij de SP&C NL App voor iOS en Android! Met dank aan onze sponsor Sparked en App ontwikkelaar Guido Kersten. Heel erg bedankt beide voor het mooie resultaat.

Klik hier voor de iOS App en hier voor de Android App. Wij horen graag jullie feedback en suggesties voor nieuwe features!

Previous articleSo you are a technical evangelist, what does it even mean?
Next article.NET Standard Explained: How the table works
avatar
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.