Sparked, sponsor van SP&C NL, organiseert jaarlijks een community avond rondom SharePoint. Dit jaar verschuift de focus richting Office 365 met het event: Office 365 Thruths. Hieronder vind je een samenvatting van het event:

Na vier jaar hebben we allemaal veel ervaring opgedaan met het platform en is er al veel bekend, maar zo af en toe lopen we tegen zaken aan welke we niet zagen aankomen. Zaken die ons op het verkeerde been zetten en welke een creatieve oplossing vereiste of misschien zelfs onoplosbaar bleken. Dit zijn de momenten van waarheid waar we elkaar kunnen helpen en dit is dan ook het thema van Office 365 Truths. Tijdens Office 365 Truths zullen in totaal zes zeer ervaren Office 365 professionals hun ‘moment of truth’ met de community delen in zes sessies van maximaal 20 minuten. We zullen het inhoudelijke gedeelte van de avond eindigen met een (panel) discussie en een afsluitende borrel.

Heb je interesse? Schrijf je dan snel in! Klik hier.

Previous articleIgnite dag 4 en 5
Next articleIT Unity presenteert: Unity Connect & SPS Unity
avatar
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.