Are you trying to enable MIP labels for your Microsoft 365 Groups in your Office 365 tenant with PowerShell and you are getting the following error:

Get-AzureADDirectorySetting : Cannot bind argument to parameter 'Id' because it is null.

You first have to follow the directions mentioned in this article:

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/users-groups-roles/groups-settings-cmdlets

After I entered an example guideline, I was able to execute the first command. Hope this solves you some time and frustration 🙂

You Might Also Like

Previous articleDeploying ARM Templates with the arm-deploy GitHub Action
Next articleRecordsmanagement en compliance updates van #MSIgnite
avatar
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.