Maarten's Cloud Journaal

Gisteren is aflevering 8 van mijn Cloud Journaal gepubliceerd. In deze aflevering komen de volgende onderwerpen aan bod:

– De mogelijkheid om de First Release optie op een tenant alleen aan te zetten voor bepaalde gebruikers en niet voor de hele tenant.
– Office 365 Video biedt nu de mogelijkheid om de oorspronkelijk geüploade video te downloaden en om video’s te embedden op andere web pagina’s (bijvoorbeeld SharePoint teamsites).
– Het agenda gedeelte van de Outlook Mail app voor iOS is verbeterd en heeft een widget gekregen voor het Vandaag scherm van de iPhone.
– Het is nu ook mogelijk voor Office 365 gebruikers met een Office ProPlus abonnement (onderdeel van E3 of hoger) om Office in First Release modus te draaien. Met name voor PowerPoint zijn er al wat leuke opties toegevoegd. In dit support artikel van Microsoft staat uitgelegd hoe je Office in First Release modus kunt installeren.

Bron: eekels.net/cloud-journaal-aflevering-8/

Previous articleSharePoint Server 2016 hybrid mogelijkheden
Next articleTypeScript internal vs external modules
avatar
Maarten Eekels is CTO van Portiva, één van de grotere SharePoint and Office 365 implementatiepartners in Nederland. In die rol is hij verantwoordelijk voor alle kennis- en technologiegerelateerde zaken binnen Portiva. Maarten is een ervaren all-round Office 365 specialist die van een uitdaging houdt en die het liefst tussen de business en techniek in staat om de behoeftes vanuit de business te vertalen naar goede technische oplossingen. Al sinds de 2003 versie van SharePoint is hij betrokken bij implementaties van SharePoint (en later Office 365) op het gebied van webbeheer, documentbeheer, kennisbeheer, business procesondersteuning, business intelligence en zoeken/vinden. Daarnaast spreekt Maarten regelmatig op nationale en internationale congressen, SharePoint Saturdays en bijeenkomsten van gebruikersgroepen. In september 2015 is hij de video blog serie Maarten's Cloud Journaal gestart, specifiek gericht op Nederlandstalige Office 365 gebruikers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.