Maarten’s Cloud Journaal – aflevering 6

0
347

Maarten's Cloud Journaal

Aflevering 6 van mijn Cloud Journaal is zojuist live gegaan op YouTube. In deze aflevering de volgende onderwerpen:

– Ik laat kort de preview versie van het nieuwe Office 365 beheercentrum zien.
– Vanaf 1 december 2016 is het niet langer mogelijk gebruik te maken van de Yammer DirSync tooling. Daarom laat ik alvast zien hoe je kunt overschakelen naar Office 365 gebruikers in Yammer.
– Er is een nieuwe versie van de Outlook Groups app uit voor iOS. De app is nu ook Nederlandstalig instelbaar en heeft de mogelijkheid gekregen om vanuit de app Groepen aan te maken en de leden van een Groep te beheren.
– Het Microsoft Garage team heeft FindTime uitgebracht, een soort Datumprikker voor bedrijven.

Bron: eekels.net/cloud-journaal-aflevering-6/

Previous articleOffice 365 Outlook Groups Connectors?
Next articleOffice 365 – Adoptie – Office 365 groups – Yammer – Communities
avatar
Maarten Eekels is CTO van Portiva, één van de grotere SharePoint and Office 365 implementatiepartners in Nederland. In die rol is hij verantwoordelijk voor alle kennis- en technologiegerelateerde zaken binnen Portiva. Maarten is een ervaren all-round Office 365 specialist die van een uitdaging houdt en die het liefst tussen de business en techniek in staat om de behoeftes vanuit de business te vertalen naar goede technische oplossingen. Al sinds de 2003 versie van SharePoint is hij betrokken bij implementaties van SharePoint (en later Office 365) op het gebied van webbeheer, documentbeheer, kennisbeheer, business procesondersteuning, business intelligence en zoeken/vinden. Daarnaast spreekt Maarten regelmatig op nationale en internationale congressen, SharePoint Saturdays en bijeenkomsten van gebruikersgroepen. In september 2015 is hij de video blog serie Maarten's Cloud Journaal gestart, specifiek gericht op Nederlandstalige Office 365 gebruikers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.