Microsoft is volop in beweging! Op de jaarlijkse Ignite toont Microsoft recente en toekomstige IT innovaties op het gebied van productiviteit, infrastructuur en cloud. Namens Ordina zijn Dethmer Kupers, Johan Quarré en Sjoerd van Lochem, begin mei afgereisd naar Chicago om Ignite bij te wonen en wij nodigen jou graag uit om bijgepraat te worden omtrent de laatste Microsoft ontwikkelingen.
In deze Innoveer Jij Mee-sessie Redelivery Ignite op 22 juni bij Ordina in Nieuwegein geven zij je graag de insights van dit prestigieuze event. Onderwerpen als Azure, Office 365, Beveiliging, Skype, SharePoint 2016, Mobile device Management, Internet of Things en Big Data zullen zeker niet ontbreken. Er gebeurt van alles in de Microsoft wereld! Tijdens deze avond willen we je graag meenemen in de grote bekendmakingen op Ignite en een blik werpen op de toekomst. Als IT professional betekent dit ook jouw toekomst!

Deze sessie is zeer interessant voor IT professionals, IT architecten en Microsoft ontwikkelaars. Het is een open sessie, dus als je je samen met collega’s, vakgenoten of anderen wilt aanmelden vinden we dit zeker leuk! Natuurlijk is het wel handig als zij jouw passie voor nieuwe IT-ontwikkelingen delen. Meld je aan via de inschrijfbutton op deze pagina: http://www.ordina.nl/nl-nl/evenementen/innoveer-jij-mee-sessie-redelivery-ignite. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op maandagavond 22 juni op ons hoofdkantoor aan de Ringwade 1 in Nieuwegein!

Programma

17:00 – 18:00 Buffet

18:00 – 18:15 Opening – Dethmer Kupers

18:15 – 18:50 SharePoint, Azure en meer – Dethmer Kupers

19:00 – 19:40 Reinventing productivity – Johan Quarré

19:50 – 20:30 Cloud Business Intelligence & Internet of Things – Sjoerd van Lochem

20:30 – 21:30 Vragen, afsluiting & borrel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.