SharePoint Connect heet vanaf dit jaar Unity Connect Amsterdam maar biedt nog steeds dezelfde kwaliteit met top sessies en sprekers! SP&C NL heeft samen met Spencer Harbar, Mirjam van Olst en Scot Hillier de agenda samengesteld voor Unity Connect Amsterdam 2015.  SP&C NL biedt haar trouwe lezers een korting van maar liefst 25% aan! Gebruik de volgende code tijdens het registeren:

SPCNL25

De early bird loopt eind juli af en in combinatie met deze code bespaart het veel geld. Klik hier om je snel te registeren!

Wij zien je graag in oktober!

Previous article10% korting voor ESPC15 voor SP&C NL bezoekers
Next articleSharePoint Saturday Nederland 2015
avatar
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.