Ga naar SharePoint Connect Amsterdam 2014 met 25% korting!

SPCNL heeft wederom, samen met DIWUG, de agenda samengesteld voor SharePoint Connect Amsterdam 2014. Het wordt een fantastisch event met vele nationale en internationale sprekers zoals Mirjam van Olst, Andries de Haan, Albert-Jan Schot, Donald Hessing, Benjamin Niaulin, Chris Johnson en nog veel meer! De agenda bevat vele gave en interessante sessies voor IT Pro’s, Developers, end-users en business managers!

 

SPC14-278x180

 

SPCNL biedt haar trouwe lezers een korting van maar liefst 25% aan! Gebruik de volgende code tijdens het registeren:

TF494

De super early bird loopt eind juni af en in combinatie met deze code bespaart het veel geld. Klik hier om je snel te registeren!

Wij zien je graag in november!

avatar
Jasper Oosterveldhttp://www.jasperoosterveld.com
Jasper Oosterveld woont in Amsterdam met zijn vrouw Katie, dochter Flora en hond Millie.Jasper Oosterveld is een veelgevraagd spreker en schrijft blogs en artikelen over het onderwerp waarvan zijn bloed sneller gaat stromen: SharePoint en Office 365. Bij InSpark verzorgt hij als Consultant naadloze implementaties van SharePoint Online en Office 365. Jasper weet zowel de rode draad te bewaken als op detailniveau te opereren en werkt flexibel en overtuigend naar het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgevers. Als mede-oprichter van de site SP&C NL ondersteunt hij zakelijke gebruikers, maar ook via Twitter en LinkedIn voorziet hij dagelijks in verse informatie over SharePoint en Office 365. In 2014 is Jasper bekroond met de Office 365 MVP Award. Kortom, InSpark's Microsoft MVP is dé ‘go-to guy’ voor SharePoint en Office 365.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stay Connected

6,065FollowersFollow
5,930FollowersFollow

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Latest Articles