Met trots presenteren wij onze vernieuwde SP&C NL App voor Windows 8.1. De nieuwe App sluit goed aan bij onze vernieuwde look & feel en is weer een stap vooruit vergeleken met de vorige App. Wij zijn onze sponsor Sparked enorm dankbaar voor het maken van de App en in het bijzonder Guido Kersten en Dave Smits.

Laten wij eens een kijken naar de nieuwe App. De home pagina is vernieuwd en past goed bij de Windows 8.1 style van Apps:

SPCNLApp1

Het meest recente artikel staat aan de linkerkant en de rechterkant worden de diverse categorieën weergegeven inclusief de bijbehorende artikelen. Nadat je een categorie hebt geselecteerd zie je alle gerelateerde artikelen:

SPCNLApp2

Ieder artikel wordt weergegeven met  de naam van de auteur, de publicatiedatum en een kleine afbeelding. Klik je op een artikel dan zie je het volgende:

SPCNLApp3

De afbeelding van de auteur wordt netjes getoond en het artikel zelf is overzichtelijk weergegeven.

De App is op dit moment beschikbaar voor Windows Phone en Desktop. Er zijn plannen om deze in de toekomst aan te bieden op iOS en Android. Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de App dan horen wij het graag!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.